Proteomic investigation of immediate adaptation of adipose tissues to a high protein intake during suckling in the pig - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2010

Proteomic investigation of immediate adaptation of adipose tissues to a high protein intake during suckling in the pig

Mots clés

pig
Fichier principal
Vignette du fichier
36226_20120418024911495_1.pdf (9.94 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-02751829 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02751829 , version 1
  • PRODINRA : 36226

Citer

Ousseynou Sarr, Isabelle Louveau, Agnès Jamin, Isabelle Luron Le Huërou-Luron, Florence Gondret. Proteomic investigation of immediate adaptation of adipose tissues to a high protein intake during suckling in the pig. 3. EAAP International Symposium on Energy and Protein Metabolism and Nutrition, Sep 2010, Parme, Italy. ⟨hal-02751829⟩
8 Consultations
1 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More