Using DNA microarrays to elucidate the mechanisms of meat quality - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2010

Using DNA microarrays to elucidate the mechanisms of meat quality

P. Costa
  • Fonction : Auteur
C.M. Alfaia
  • Fonction : Auteur
P.A. Lopes
  • Fonction : Auteur
J.A.M. Prates
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02758172 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02758172 , version 1
  • PRODINRA : 198012

Citer

P. Costa, C.M. Alfaia, P.A. Lopes, Jean-François J.-F. Hocquette, J.A.M. Prates. Using DNA microarrays to elucidate the mechanisms of meat quality. 8. Euro Fed Lipid Congress Munich "Oils, Fats and Lipids: Health & Nutrition, Chemistry & Energy", European Federation for the Science and the Technology of Lipids., Nov 2010, Munich, Germany. ⟨hal-02758172⟩
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