Effect of production systems on the sensory characteristics of Cantal cheese : a plant-scale study - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2003

Effect of production systems on the sensory characteristics of Cantal cheese : a plant-scale study

Claire Agabriel
  • Fonction : Auteur
Cécile Sibra

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02758667 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02758667 , version 1
  • PRODINRA : 73731

Citer

Claire Agabriel, B. Martin, Cécile Sibra, J.C. Bonnefoy. Effect of production systems on the sensory characteristics of Cantal cheese : a plant-scale study. 6. International Livestock Farming System Symposium, Aug 2003, Benevento, Italy. ⟨hal-02758667⟩

Collections

INRA INRAE UMRH
1 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More