Molecular and biochemical muscle characteristics putatively associated with meat quality in Charolais bulls divergently selected for growth - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2002

Molecular and biochemical muscle characteristics putatively associated with meat quality in Charolais bulls divergently selected for growth

K. Sudre
  • Fonction : Auteur
C. Jurie
  • Fonction : Auteur
A. Listrat
  • Fonction : Auteur
Christine Leroux
C. Auffray
  • Fonction : Auteur
Jean-François J.-F. Hocquette
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02760420 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02760420 , version 1
  • PRODINRA : 4234

Citer

K. Sudre, C. Jurie, A. Listrat, Christine Leroux, C. Auffray, et al.. Molecular and biochemical muscle characteristics putatively associated with meat quality in Charolais bulls divergently selected for growth. 53. Annual Meeting of the European Association for Animal Production, Commission Animal Physiology, 2002, Cairo, Egypt. ⟨hal-02760420⟩
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More