Qualification of the origin of beef meat in Europe Analysis of socio-technical determinants based on French practices - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2004

Qualification of the origin of beef meat in Europe Analysis of socio-technical determinants based on French practices

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02760576 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02760576 , version 1
  • PRODINRA : 452846

Citer

François Casabianca. Qualification of the origin of beef meat in Europe Analysis of socio-technical determinants based on French practices. 5. Colloque national du BRG-ISARA, Un dialogue pour la diversité génétique. -, Institut Supérieur d'Agriculture et d'Agroalimentaire Rhône-Alpes (ISARA Lyon). Lyon, FRA. Bureau des Ressources Génétiques (BRG), FRA., Nov 2004, Lyon, France. 627 p. ⟨hal-02760576⟩
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