Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Effects of nature of forage and type of oil supplementation on kinetics of percentages of CLA and trans-fatty acids in cow milk

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02761379
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : jeudi 4 juin 2020 - 05:41:06
Dernière modification le : vendredi 12 juin 2020 - 10:43:26

Identifiants

  • HAL Id : hal-02761379, version 1
  • PRODINRA : 31693

Collections

Citation

Anne Ferlay, Pierre Capitan, A. Ollier, Yves Chilliard. Effects of nature of forage and type of oil supplementation on kinetics of percentages of CLA and trans-fatty acids in cow milk. 1. Congress of the French Nutrition Society, Nov 2003, Clermont-Ferrand, France. ⟨hal-02761379⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

4