Role and reactivity of low molecular weight phenolics during the processing of starch thermoplastics - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2003

Role and reactivity of low molecular weight phenolics during the processing of starch thermoplastics

S. Lepifre
  • Fonction : Auteur
F. Cazaux
  • Fonction : Auteur
Xavier Coqueret
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02762753 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02762753 , version 1
  • PRODINRA : 66210

Citer

S. Lepifre, Stéphanie S. Baumberger, Catherine Lapierre, Patrice Dole, Denis Lourdin, et al.. Role and reactivity of low molecular weight phenolics during the processing of starch thermoplastics. 12. ISWPC International symposium on wood and pulping chemistry, Jun 2003, Madison, United States. ⟨hal-02762753⟩
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