Effects of PET packaging on the quality of an orange juice made from concentrate - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2004

Effects of PET packaging on the quality of an orange juice made from concentrate

Cecilia Berlinet
  • Fonction : Auteur
Pierre Brat
  • Fonction : Auteur
J.M. Brillouet
  • Fonction : Auteur
M. Reynes
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02762868 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02762868 , version 1
  • PRODINRA : 71412

Citer

Cecilia Berlinet, Violette Ducruet, Pierre Brat, J.M. Brillouet, M. Reynes, et al.. Effects of PET packaging on the quality of an orange juice made from concentrate. ICEF9 International Congress on Engineering and Food, Mar 2004, Montpellier, France. ⟨hal-02762868⟩
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