Enzymatically and chemically de-esterified lime pectins : physico-chemical characterisation, polyelectrolyte behaviour and calcium binding properties - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2002

Enzymatically and chemically de-esterified lime pectins : physico-chemical characterisation, polyelectrolyte behaviour and calcium binding properties

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02763967 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02763967 , version 1
  • PRODINRA : 61297

Citer

Marie-Christine Ralet-Renard, V. Dronnet, J.F. Thibault. Enzymatically and chemically de-esterified lime pectins : physico-chemical characterisation, polyelectrolyte behaviour and calcium binding properties. Workshop, Jun 2001, Nantes, France. ⟨hal-02763967⟩

Collections

INRA INRAE
4 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More