Genetic variability of the albumen anti-microbial activity of hens' eggs. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2003

Genetic variability of the albumen anti-microbial activity of hens' eggs.

Florence Baron
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1202779
A. Ahmed
Joël Gautron
M. Protais
  • Fonction : Auteur
Catherine C. Beaumont
M. Gautier
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02764135 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02764135 , version 1
  • PRODINRA : 6289

Citer

Mary-Laure Vidal, Florence Baron, A. Ahmed, Joel Michel, Nadine N. Sellier, et al.. Genetic variability of the albumen anti-microbial activity of hens' eggs.. Proceedings, XVIth European Symposium on the Quality of Poultry Meat & Xth European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, 2003, Proceedings. ⟨hal-02764135⟩
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