Functional properties of plant protein isolates - a comparative study - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1996

Functional properties of plant protein isolates - a comparative study

S. Tömösközi
  • Fonction : Auteur
T. Bajkai
  • Fonction : Auteur
E. Süle
  • Fonction : Auteur
R. Lasztity
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02764700 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02764700 , version 1
  • PRODINRA : 131881

Citer

S. Tömösközi, T. Bajkai, E. Süle, Yves Popineau, R. Lasztity. Functional properties of plant protein isolates - a comparative study. Conference on plant proteins from European crops. Food and non-food applications, Nov 1996, Nantes, France. ⟨hal-02764700⟩

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