Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Relationship between flavonoid composition and sensory properties of red wines made from Vitis vinifera var. Cabernet franc grown in different Loire Valley locations

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02765157
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : jeudi 4 juin 2020 - 08:25:55
Dernière modification le : mardi 1 septembre 2020 - 14:42:03

Identifiants

  • HAL Id : hal-02765157, version 1
  • PRODINRA : 59036

Collections

Citation

Franck Brossaud, Christian Asselin, Veronique Cheynier. Relationship between flavonoid composition and sensory properties of red wines made from Vitis vinifera var. Cabernet franc grown in different Loire Valley locations. 19. International Conference on polyphenols, Sep 1998, Lille, France. ⟨hal-02765157⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

3