A FAIR collaborative programme : research on factors allowing a risk assessment of spore-forming pathogenic bacteria in cooked chilled foods containing vegetables (FAIR CT97-3159) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 1999

A FAIR collaborative programme : research on factors allowing a risk assessment of spore-forming pathogenic bacteria in cooked chilled foods containing vegetables (FAIR CT97-3159)

M. Peck
  • Fonction : Auteur
A. Martinez
  • Fonction : Auteur
W. Waites
  • Fonction : Auteur
F. van Leusden
  • Fonction : Auteur
R. Moezelaar
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02766737 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02766737 , version 1
  • PRODINRA : 140726

Citer

Frederic Carlin, M. Peck, A. Martinez, W. Waites, F. van Leusden, et al.. A FAIR collaborative programme : research on factors allowing a risk assessment of spore-forming pathogenic bacteria in cooked chilled foods containing vegetables (FAIR CT97-3159). 7. International Conference of the International Committee on Food Microbiology and Hygiene, Sep 1999, Veldhoven, Netherlands. ⟨hal-02766737⟩
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