Meat quality in two genetic groups of pigs with RYR1 and RN genes - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1996

Meat quality in two genetic groups of pigs with RYR1 and RN genes

W. Przybylski
  • Fonction : Auteur
M. Kocwin-Podsiadla
  • Fonction : Auteur
J. Kuryl
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02768751 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02768751 , version 1
  • PRODINRA : 55032

Citer

W. Przybylski, M. Kocwin-Podsiadla, J. Kuryl, Gabriel Monin. Meat quality in two genetic groups of pigs with RYR1 and RN genes. 42. International Congress of Meat Science and Technology, Sep 1996, Lillehammer, Norway. ⟨hal-02768751⟩

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