The influence of pea grinding and dietary nitrogen content on buffering capacity of diets offered to lactating goats - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2000

The influence of pea grinding and dietary nitrogen content on buffering capacity of diets offered to lactating goats

Influence de la granulométrie du pois et du niveau azoté du régime sur son pouvoir tampon pour des chèvres en lactation

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02770337 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02770337 , version 1
  • PRODINRA : 66057

Citer

Sylvie Giger-Reverdin, C. Maaroufi, L. Jarnot, R. Muller, Valerie Bontems, et al.. The influence of pea grinding and dietary nitrogen content on buffering capacity of diets offered to lactating goats. 7. International Conference on goats, May 2000, Tours, France. ⟨hal-02770337⟩
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