Comparison of resistance of poultry lines to inoculation by Salmonella enteritidis. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1994

Comparison of resistance of poultry lines to inoculation by Salmonella enteritidis.

Catherine C. Beaumont
J. Protais
  • Fonction : Auteur
P. Colin
  • Fonction : Auteur
J.F. Guillot
  • Fonction : Auteur
F. Bellatif
  • Fonction : Auteur
Christian Mouline
  • Fonction : Auteur
Frederic Lantier
Pierre Pardon
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02773955 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02773955 , version 1
  • PRODINRA : 4882

Citer

Catherine C. Beaumont, J. Protais, P. Colin, J.F. Guillot, F. Bellatif, et al.. Comparison of resistance of poultry lines to inoculation by Salmonella enteritidis.. meeting, Prevention and control of potentially pathogenic microorganisms in poultry and poultry meat processing. 14. Hygiene in the poultry production chain, 1994, Dublin. ⟨hal-02773955⟩
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