Chemical and sensory effects of the intense sweeteners aspartame acesulfame k, sodium saccharinate and cyclamate orange flavours soft drinks - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 1991

Chemical and sensory effects of the intense sweeteners aspartame acesulfame k, sodium saccharinate and cyclamate orange flavours soft drinks

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02778266 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02778266 , version 1
  • PRODINRA : 129778

Citer

Jean-Luc Le Quéré, Isabelle Lesschaeve, Hugues Guichard, J.P. Farine, Denise Demaizières, et al.. Chemical and sensory effects of the intense sweeteners aspartame acesulfame k, sodium saccharinate and cyclamate orange flavours soft drinks. 6. European Food Chemical, Sep 1991, Hambourg, Netherlands. ⟨hal-02778266⟩
10 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More