Effect of increasing level of brewers grains in diets of rabbits on carcass quality and economic efficiency - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2018

Effect of increasing level of brewers grains in diets of rabbits on carcass quality and economic efficiency

Mots clés

Domaines

Autre [q-bio.OT]
Fichier principal
Vignette du fichier
2018ISNH(dreche=Cherifi)poster(abstr.p522)_1.pdf (925.1 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-02785120 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02785120 , version 1
  • PRODINRA : 461667

Citer

Zakia Harouz-Cherifi, S.A. Kadi, A. Mouhous, M Berchiche, Thierry Gidenne. Effect of increasing level of brewers grains in diets of rabbits on carcass quality and economic efficiency. 10. International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH 2018), Sep 2018, Clermont-Ferrand, France. ⟨hal-02785120⟩
8 Consultations
7 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More