Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Does aroma composition allow to discriminate groups of dark chocolates categorized on the basis of their organoleptic properties? Inputs of direct-injection mass spectrometry (PTR-ToF-MS) and GC-Olfactometry

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02786007
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : jeudi 4 juin 2020 - 23:26:26
Dernière modification le : jeudi 17 septembre 2020 - 03:06:26

Identifiants

  • HAL Id : hal-02786007, version 1
  • PRODINRA : 416036

Citation

Zoé Deuscher, Isabelle Andriot, Karine Gourrat, Etienne Semon, Marie Repoux, et al.. Does aroma composition allow to discriminate groups of dark chocolates categorized on the basis of their organoleptic properties? Inputs of direct-injection mass spectrometry (PTR-ToF-MS) and GC-Olfactometry. International symposium on cocoa research, Nov 2017, Lima, Peru. ⟨hal-02786007⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

18