Organoleptic properties of dark chocolates investigated by direct-injection mass spectrometry (PTR-ToF-MS) and GC-Olfactometry - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2017

Organoleptic properties of dark chocolates investigated by direct-injection mass spectrometry (PTR-ToF-MS) and GC-Olfactometry

Domaines

Autre [q-bio.OT]
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02786009 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02786009 , version 1
  • PRODINRA : 416041

Citer

Zoé Deuscher, Isabelle Andriot, Etienne Semon, Karine Gourrat, Marie Repoux, et al.. Organoleptic properties of dark chocolates investigated by direct-injection mass spectrometry (PTR-ToF-MS) and GC-Olfactometry. 15. Weurman Flavour Research Symposium, Sep 2017, Graz, Austria. , 1 p., 2017. ⟨hal-02786009⟩
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