Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Réponses de l'ingestion et de la production de lait aux variations d'apports alimentaires

Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-02788836
Contributor : Migration ProdInra Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Friday, June 5, 2020 - 4:15:46 AM
Last modification on : Wednesday, April 6, 2022 - 4:08:17 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02788836, version 1
  • PRODINRA : 479545

Citation

Philippe Faverdin, Daniel Sauvant, Luc Delaby, Sophie Lemosquet, J.B. Daniel, et al.. Réponses de l'ingestion et de la production de lait aux variations d'apports alimentaires. Inra, 2018. Alimentation des ruminants : Apports nutritionnels - Besoins et réponses des animaux - Rationnement - Tables des valeurs des aliments, Editions Quae, 728 p., 2018, 978-2-7592-2867-6. ⟨hal-02788836⟩

Share

Metrics

Record views

21