Deciphering bacterial diversity and ecological interactions on poultry meat to improve food quality and safety - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2015

Deciphering bacterial diversity and ecological interactions on poultry meat to improve food quality and safety

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02796426 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02796426 , version 1
  • PRODINRA : 369302

Citer

Amélie Rouger, Benoit Remenant, Herve H. Prévost, Monique M. Zagorec. Deciphering bacterial diversity and ecological interactions on poultry meat to improve food quality and safety. Symposium of the Federation of European Neurosciences Societies (FENS), Federation of European Neurosciences Societies (FENS). BEL., May 2015, Nantes, France. ⟨hal-02796426⟩
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More