Regulation of tomato ascorbate levels: a candidate gene involved in fruit nutritional value and stress tolerance - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2014

Regulation of tomato ascorbate levels: a candidate gene involved in fruit nutritional value and stress tolerance

Fichier principal
Vignette du fichier
Stevens Rebecca_P007_Eucarpia tomato 2014_1.pdf (138.87 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Loading...

Dates et versions

hal-02796653 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02796653 , version 1
  • PRODINRA : 259158

Citer

Noé Gest, Vincent Truffault, Hicham El Airaj, Cecile Garchery, Gisèle Riqueau, et al.. Regulation of tomato ascorbate levels: a candidate gene involved in fruit nutritional value and stress tolerance. XVIIIth Eucarpia Meeting, Vegetable section, Tomato Working group, Apr 2014, Avignon, France. 1 p., 2014. ⟨hal-02796653⟩
15 Consultations
13 Téléchargements

Partager

More