How nutritional Zinc requirements and recommendations for broilers are defined - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2015

How nutritional Zinc requirements and recommendations for broilers are defined

Fichier principal
Vignette du fichier
2 Nys (003)_1.pdf (2.1 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02796914 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02796914 , version 1
  • PRODINRA : 349908

Citer

Yves Y. Nys, Catherine Jondreville, Agnès Narcy, Patrick Schlegel. How nutritional Zinc requirements and recommendations for broilers are defined. The First Animine Academy 2015, European Association of Animal Production (EAAP). FRA., Sep 2015, Paris, France. 30 diapositives. ⟨hal-02796914⟩
9 Consultations
35 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More