Hydrostatic Pressure Improves Protein Solubility and Dispersion Stability of and Biotechnology - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2014
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02799665 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02799665 , version 1
  • PRODINRA : 284867

Citer

Carlos Manassero, Marie de Lamballerie, C. Vaudagna, Marc Anton, F. Speroni, et al.. Hydrostatic Pressure Improves Protein Solubility and Dispersion Stability of and Biotechnology. 8. International Conference on High Pressure Bioscience and Biotechnology, Ecole Nationale Vétérinaire Agroalimentaire et de l'Alimentation Nantes Atlantique (ONIRIS). Nantes, FRA., Jul 2014, Nantes, France. ⟨hal-02799665⟩
9 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More