Skip to Main content Skip to Navigation
Poster communications

Effet de la variété et de la torréfaction sur la composition du produit torréfié de la racine de chicorée industrielle (Cichorium intybus var. sativum)

Document type :
Poster communications
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-02801296
Contributor : Migration Prodinra Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Friday, June 5, 2020 - 8:39:23 PM
Last modification on : Wednesday, September 1, 2021 - 2:04:01 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02801296, version 1
  • PRODINRA : 265121

Collections

INRAE | INRA | BFP

Citation

Honorine Willeman, Annick Moing, Mickael Maucourt, Stéphane Bernillon, Catherine Deborde, et al.. Effet de la variété et de la torréfaction sur la composition du produit torréfié de la racine de chicorée industrielle (Cichorium intybus var. sativum). 8. Journées Scientifiques du Réseau Français de Métabolomique et Fluxomique RFMF, May 2014, Lyon, France. 1 p., 2014. ⟨hal-02801296⟩

Share

Metrics

Record views

17