Effect of intermittent frying on tocopherols, lipid content and lipid oxidation during plantain chips production with soybean oil - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2011

Effect of intermittent frying on tocopherols, lipid content and lipid oxidation during plantain chips production with soybean oil

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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02803420 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02803420 , version 1
  • PRODINRA : 196353

Citer

O. R. K. Achu, G. Kansci, E. Fokou, Claude Genot. Effect of intermittent frying on tocopherols, lipid content and lipid oxidation during plantain chips production with soybean oil. 6. International CIGR Technical Symposium Towards a Sustainable Food Chain, Apr 2011, Nantes, France. 1 p., 2011. ⟨hal-02803420⟩

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