From Laboratory to Industry: Scale-Up, Quality, and Safety Consideration for Microwave-Assisted Extraction - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Chapitre D'ouvrage Année : 2012

From Laboratory to Industry: Scale-Up, Quality, and Safety Consideration for Microwave-Assisted Extraction

Ying Li
  • Fonction : Auteur correspondant
  • PersonId : 973074

Connectez-vous pour contacter l'auteur
Marilena Radoiu
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 963871

Dates et versions

hal-02804345 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

Citer

Ying Li, Marilena Radoiu, Anne-Sylvie Fabiano-Tixier, Farid Chemat. From Laboratory to Industry: Scale-Up, Quality, and Safety Consideration for Microwave-Assisted Extraction. Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds, Chapter 8, Springer Science+Business Media, 2012, Food Engineering Series, 978-1-4614-4829-7. ⟨10.1007/978-1-4614-4830-3_8⟩. ⟨hal-02804345⟩
19 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

More