The flavour of margarines: role of aroma-matrix interactions on perception - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2011

The flavour of margarines: role of aroma-matrix interactions on perception

Solenn Coic
  • Fonction : Auteur
Chantalle Groeneschild
  • Fonction : Auteur
M. Knoop
P. Haring
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02805000 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02805000 , version 1
  • PRODINRA : 272479

Citer

Solenn Coic, Carole Tournier, Chantalle Groeneschild, M. Knoop, P. Haring. The flavour of margarines: role of aroma-matrix interactions on perception. 13. Weurman flavour research symposium, Sep 2011, Zaragoza, Spain. ⟨hal-02805000⟩
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