Use of a centrifuge decanter as an alternative to pneumatic pressing on red thermo-treated grape musts - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2011

Use of a centrifuge decanter as an alternative to pneumatic pressing on red thermo-treated grape musts

Alain Samson
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204608
Soline Caille
Evelyne Aguera
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205239
G. Dangleville
  • Fonction : Auteur
L. de Viegler
  • Fonction : Auteur
Jean-Michel Salmon
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204208
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02805319 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02805319 , version 1
  • PRODINRA : 438997

Citer

Lauriane Eudier, Alain Samson, Soline Caille, Evelyne Aguera, Magali Bes, et al.. Use of a centrifuge decanter as an alternative to pneumatic pressing on red thermo-treated grape musts. 1. Euro-Mediterranean Symposium on Fruit and Vegetable Processing, Apr 2011, Avignon, France. 2011. ⟨hal-02805319⟩
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