Solid particles from flash-release treatment of grapes : homogenous physical structure, but yeast nutritional heterogeneity - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2011

Solid particles from flash-release treatment of grapes : homogenous physical structure, but yeast nutritional heterogeneity

Evelyne Aguera
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205239
Alain Samson
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204608
Aude Vernhet
Jean-Michel Salmon
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204208
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02805359 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02805359 , version 1
  • PRODINRA : 438893

Citer

Corinne Trarieux, Evelyne Aguera, Alain Samson, Aude Vernhet, Jean-Michel Salmon. Solid particles from flash-release treatment of grapes : homogenous physical structure, but yeast nutritional heterogeneity. 1. Euro-Mediterranean Symposium on Fruit and Vegetable Processing, Apr 2011, Avignon, France. 2011. ⟨hal-02805359⟩
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