Instant controlled pressure drop technology in plant extraction processes - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2011

Instant controlled pressure drop technology in plant extraction processes

Karim Allaf
Colette Besombes
Baya Berka
  • Fonction : Collaborateur
Magdalena Kristiawan
Vaclav Sobolik
  • Fonction : Collaborateur
Tamara Allaf
  • Fonction : Auteur correspondant
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02805855 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

Citer

Karim Allaf, Colette Besombes, Baya Berka, Magdalena Kristiawan, Vaclav Sobolik, et al.. Instant controlled pressure drop technology in plant extraction processes. Enhancing extraction processes in the food industry, Nikolai Lebovka; Eugene Vorobiev; Farid Chemat, 570 p., 2011, Contemporary Food Engineering, 978-1439845936. ⟨10.1201/b11241-10⟩. ⟨hal-02805855⟩
5 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More