Molecules involved in chemical defence of the chicken egg - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2011

Molecules involved in chemical defence of the chicken egg

Virginie Herve-Grepinet
Joël Gautron
Cédric Cabau
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02805911 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02805911 , version 1
  • PRODINRA : 44129

Citer

Sophie Réhault-Godbert, Virginie Herve-Grepinet, Joël Gautron, Cédric Cabau, Yves Y. Nys, et al.. Molecules involved in chemical defence of the chicken egg. Improving the safety and quality of eggs and egg products. Vol.1 Egg chemistry, production and consumption, 213, Woodhead Publishing Ltd, 2011, Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, 978-1-84569-754-9. ⟨hal-02805911⟩
11 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More