Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Poster

Reducing fat or sugar content in biscuits: does it impact liking? Should nutritional claims be added to packagings?

Type de document :
Poster
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02806474
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : samedi 6 juin 2020 - 02:12:45
Dernière modification le : vendredi 12 juin 2020 - 10:43:26

Identifiants

  • HAL Id : hal-02806474, version 1
  • PRODINRA : 171590

Collections

Citation

Marine Deck, Coralie Biguzzi, Christine Lange, Pascal Schlich. Reducing fat or sugar content in biscuits: does it impact liking? Should nutritional claims be added to packagings?. 5. European conference on sensory consumer science of foods and beverages. A sense of inspiration, Sep 2012, Bern, Switzerland. 1 p., 2012. ⟨hal-02806474⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

5