Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Comparisons of individual bitterness perception and vegetable liking and consumption among Danish consumers - a pilot study for a cross-cultural sensory study between Denmark and France

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02806856
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : samedi 6 juin 2020 - 02:42:06
Dernière modification le : mardi 25 août 2020 - 16:38:01

Identifiants

  • HAL Id : hal-02806856, version 1
  • PRODINRA : 475113

Collections

Citation

Tove Beck, Sophie Nicklaus, Sidsel Jensen, Sylvie Issanchou, Ulla Kidmose. Comparisons of individual bitterness perception and vegetable liking and consumption among Danish consumers - a pilot study for a cross-cultural sensory study between Denmark and France. Atelier doctoral européen du Centre de Recherche de l'Institut Paul Bocuse, Feb 2012, Ecully, France. ⟨hal-02806856⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

4