Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Adhesion of salivary mucins (MUC5B) to human buccal cells as affected by a taste solution

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02807091
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : samedi 6 juin 2020 - 03:09:36
Dernière modification le : jeudi 23 juillet 2020 - 15:24:02

Identifiants

  • HAL Id : hal-02807091, version 1
  • PRODINRA : 272427

Collections

Citation

Marion Zadoroznyj, Hélène Brignot, Marie-Annick Maire, Elodie Noirot, Christine Arnould, et al.. Adhesion of salivary mucins (MUC5B) to human buccal cells as affected by a taste solution. Food Oral Processing: Physics, Physiology, and Psychology of Eating. Session 1: Interplays of food physics, oral physiology and sensory perception, Jul 2012, Beaune, France. 10 p. ⟨hal-02807091⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

3