Analysis of headspace of flavour compounds using PTR-ToF Mass Spectrometry: optimisation of acquisition parameters - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2011

Analysis of headspace of flavour compounds using PTR-ToF Mass Spectrometry: optimisation of acquisition parameters

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02807833 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02807833 , version 1
  • PRODINRA : 166626

Citer

Xaviera X. Pennanec, Etienne Semon, Jean-Luc Le Quéré. Analysis of headspace of flavour compounds using PTR-ToF Mass Spectrometry: optimisation of acquisition parameters. SMAP 2011, Saisissez le nom du laboratoire, du service ou du département., Ville service., Sep 2011, Avignon, France. 1 p. ⟨hal-02807833⟩
8 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More