Quantifying the <em>Bacillus weihenstephanensis</em> and<em> Bacillus licheniformis</em> spore recovery considering the sporulation, the heat-treatment and the recovery conditions - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2013

Quantifying the Bacillus weihenstephanensis and Bacillus licheniformis spore recovery considering the sporulation, the heat-treatment and the recovery conditions

Fichier principal
Vignette du fichier
8C287BF2-FB75-4EA9-B64E-B0FAC22F924F_1 (49.94 Ko) Télécharger le fichier
résumé_2 (27.22 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02810328 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02810328 , version 1
  • PRODINRA : 366459

Citer

Clément Trunet, Narjes Mtimet, Anne Gabrielle Mathot, Ivan Leguerinel, Olivier Couvert, et al.. Quantifying the Bacillus weihenstephanensis and Bacillus licheniformis spore recovery considering the sporulation, the heat-treatment and the recovery conditions. 8th International Conference on Predictive Modelling in Food, 2013, Paris, France. 2013. ⟨hal-02810328⟩
16 Consultations
19 Téléchargements

Partager

More