Composition and cellular localization of tannins in grape skin during growth. Comparison between white and red cultivars - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2007

Composition and cellular localization of tannins in grape skin during growth. Comparison between white and red cultivars

Fichier principal
Vignette du fichier
19790_20081014031003530_1.pdf (180.8 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-02813902 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02813902 , version 1
  • PRODINRA : 19790

Citer

Séverine Gagné, Cédric Saucier, Laurence Gény. Composition and cellular localization of tannins in grape skin during growth. Comparison between white and red cultivars. 8. Symposium International d'Œnologie "Œno 2007", Jun 2007, Talence, France. 1 p., 2007. ⟨hal-02813902⟩

Collections

INRA INRAE
3 Consultations
14 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More