Sensory differentiation of carbonic maceration and destemming wines from Rioja Alavesa by using the Temporal Dominance of Sensations (TDS) method - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2009

Sensory differentiation of carbonic maceration and destemming wines from Rioja Alavesa by using the Temporal Dominance of Sensations (TDS) method

I. Etayo
  • Fonction : Auteur
P. Elortondo
  • Fonction : Auteur
M. Albisu
  • Fonction : Auteur
Pascal Schlich
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02815384 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02815384 , version 1
  • PRODINRA : 172464

Citer

I. Etayo, Sophie Meillon, P. Elortondo, M. Albisu, Pascal Schlich. Sensory differentiation of carbonic maceration and destemming wines from Rioja Alavesa by using the Temporal Dominance of Sensations (TDS) method. 8. Pangborn sensory science symposium, Jul 2009, Florence, Italy. 1 p., 2009. ⟨hal-02815384⟩
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