Recent results on the genetic variation of chicken technological meat quality - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2006

Recent results on the genetic variation of chicken technological meat quality

Elisabeth Le Bihan-Duval
Cécile Berri
Martine Debut
  • Fonction : Auteur
Veronique Brunel
  • Fonction : Auteur
Catherine C. Beaumont
Michel Jacques M.J. Duclos
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02755456 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02755456 , version 1
  • PRODINRA : 15578

Citer

Elisabeth Le Bihan-Duval, Cécile Berri, Javad Nadaf, Martine Debut, Veronique Brunel, et al.. Recent results on the genetic variation of chicken technological meat quality. 12. European Poultry Conference, Sep 2006, Verone, Italy. ⟨hal-02755456⟩
17 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More