Genetic variability of meat quality in the French Charolais, Limousin and Blonde d'Aquitaine beef cattle. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2006

Genetic variability of meat quality in the French Charolais, Limousin and Blonde d'Aquitaine beef cattle.

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02818637 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02818637 , version 1
  • PRODINRA : 4980

Citer

Gilles G. Renand, A. Malafosse, François Ménissier, Hubert H. Levéziel, Jean-François J.-F. Hocquette, et al.. Genetic variability of meat quality in the French Charolais, Limousin and Blonde d'Aquitaine beef cattle.. 8th World Congress on Genetics Applied to Livestock Production, Belo Horizonte, 2006, Brazil, pp.Inconnu. ⟨hal-02818637⟩
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