Post-ingestive conditioning on consumers' expectations: a case study on fibre-enriched bread - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2010

Post-ingestive conditioning on consumers' expectations: a case study on fibre-enriched bread

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02819373 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02819373 , version 1
  • PRODINRA : 164134

Citer

Peio Touyarou, Sylvie Issanchou, Claire Sulmont-Rossé. Post-ingestive conditioning on consumers' expectations: a case study on fibre-enriched bread. 4. European conference on sensory consumer science of foods and beverages. A sense of quality, Labo/service de l'auteur, Ville service, Pays service., Sep 2010, Vitoria-Gasteiz, Spain. pp.1. ⟨hal-02819373⟩
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More