Characteristics of sheep and goat milks : quality and hygienic stakes for the sheep and goat dairy sectors - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Ouvrage Année : 2002

Characteristics of sheep and goat milks : quality and hygienic stakes for the sheep and goat dairy sectors

Caractéristiques des laits de brebis et de chèvre : enjeux sur la qualité et l'hygiène dans les filières laitières ovines et caprines

G. Kalantzopoulos
  • Fonction : Auteur
A. Pirisi
  • Fonction : Auteur
A. Lauret
  • Fonction : Auteur
A. Trujillo
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02828770 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02828770 , version 1
  • PRODINRA : 123

Citer

G. Kalantzopoulos, J.P. Dubeuf, Francois Vallerand, A. Pirisi, Erick Casalta, et al.. Characteristics of sheep and goat milks : quality and hygienic stakes for the sheep and goat dairy sectors. 13 p., 2002. ⟨hal-02828770⟩
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