Micronutrients and the regulation of cancerous cell growth and death: effect of sulforaphane, an isothiocyanate from broccoli - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2002

Micronutrients and the regulation of cancerous cell growth and death: effect of sulforaphane, an isothiocyanate from broccoli

Patrick Rouimi
Jacques Tulliez
  • Fonction : Auteur
Laurence Gamet-Payrastre

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02829110 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02829110 , version 1
  • PRODINRA : 75296

Citer

Patrick Rouimi, Caroline Assoumaya, Jacques Tulliez, Laurence Gamet-Payrastre. Micronutrients and the regulation of cancerous cell growth and death: effect of sulforaphane, an isothiocyanate from broccoli. Nutrition and lifestyle: Opportunities for Cancer Prevention, 156, IARC Press, 2002, IARC Scientific Publications. ⟨hal-02829110⟩
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