Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Chapitre d'ouvrage

Functional properties of peptides derived from wheat storage proteins by limited enzymatic hydrolysis and ultrafiltration

Type de document :
Chapitre d'ouvrage
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02829751
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : dimanche 7 juin 2020 - 04:22:24
Dernière modification le : vendredi 12 juin 2020 - 10:43:26

Identifiants

  • HAL Id : hal-02829751, version 1
  • PRODINRA : 61304

Collections

Citation

Colette Larré, B. Huchet, Serge Bérot, Yves Popineau. Functional properties of peptides derived from wheat storage proteins by limited enzymatic hydrolysis and ultrafiltration. Food colloids. Fundamentals of formulation, Royal Society of Chemistry, 2001, 0-85404-850-2. ⟨hal-02829751⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

26