Sensory analysis and olfactory perception : some sources of variation - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Chapitre D'ouvrage Année : 2004

Sensory analysis and olfactory perception : some sources of variation

C. Rouby
G. Sicard
  • Fonction : Auteur
Manick Vigouroux
  • Fonction : Auteur
Samy Barkat
  • Fonction : Auteur
Violette Brun
  • Fonction : Auteur
V. Farget
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02830831 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02830831 , version 1
  • PRODINRA : 69017

Citer

Thierry Thomas-Danguin, C. Rouby, G. Sicard, Manick Vigouroux, Samy Barkat, et al.. Sensory analysis and olfactory perception : some sources of variation. Handbook of flavor characterization, Marcel Dekker, 2004, 0-8247-4703-8. ⟨hal-02830831⟩
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