Using repeated ingestion to determine the effect of sweetness, viscosity and oiliness on temporal perception of astringency of soymilk - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 1998

Using repeated ingestion to determine the effect of sweetness, viscosity and oiliness on temporal perception of astringency of soymilk

S. Courregelongue
  • Fonction : Auteur
A.C. Noble
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02838516 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02838516 , version 1
  • PRODINRA : 135499

Citer

S. Courregelongue, Pascal Schlich, A.C. Noble. Using repeated ingestion to determine the effect of sweetness, viscosity and oiliness on temporal perception of astringency of soymilk. 3. Pangborn Sensory Science Symposium, Aug 1998, Alesund, Norway. pp.56. ⟨hal-02838516⟩

Partager

More