Influence of protozoa and fungal additives on ruminal pH and redox potential - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1999

Influence of protozoa and fungal additives on ruminal pH and redox potential

J. Senaud
  • Fonction : Auteur
J. Bohatier
  • Fonction : Auteur
Gaelle Bertin
  • Fonction : Auteur
M. Mercier
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02839180 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02839180 , version 1
  • PRODINRA : 159212

Citer

J.P. Jouany, F. Mathieu, J. Senaud, J. Bohatier, Gaelle Bertin, et al.. Influence of protozoa and fungal additives on ruminal pH and redox potential. 9. International Symposium on Ruminant Physiology, Oct 1999, Pretoria, South Africa. ⟨hal-02839180⟩

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