Characterization of French oak cooperage (Quercus robur L., Quercus petraea Liebl.). Research of the study group on Barrel-aging burgundy wines - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1999

Characterization of French oak cooperage (Quercus robur L., Quercus petraea Liebl.). Research of the study group on Barrel-aging burgundy wines

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02839872 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02839872 , version 1
  • PRODINRA : 158907

Citer

F. Feuillat, R. Keller, F. Sauvageot, J.L. Puech. Characterization of French oak cooperage (Quercus robur L., Quercus petraea Liebl.). Research of the study group on Barrel-aging burgundy wines. International Symposium on Oak in winemaking, Jun 1999, United States. ⟨hal-02839872⟩
11 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More